Over mezelf

Ik ben Inne Geybels, klinisch psycholoog, cognitief gedragstherapeut, gehuwd, mama van 2 dochters en oprichtster van In Cognition.

In 2011 studeerde ik af als klinisch psycholoog aan de KULeuven. 

Vervolgens volgde ik in 2013 aan de universiteit van Gent de meerjarige postgraduaat opleiding tot cognitieve gedragstherapeut, waarbij ook schematherapie een prominente plaats kreeg binnen mijn toepassingsveld.

Intussen telt mijn loopbaan meer dan 12 jaar praktijkervaring binnen de ambulante geestelijke gezondheidszorg. 
Centrum Geestelijke Gezondheidzorg Kempen is nog steeds mijn meest vertrouwde habitat, waar ik zowel in groep als individueel, volwassenen met verschillende psychische moeilijkheden begeleid. Mijn expertise ligt binnen stress gerelateerde aandoeningen, depressie, angsten en persoonlijkheid. Ook buig ik me graag over diagnostische vragen van uiteenlopende aard. Verder bied ik meerdaagse trainingen aan ter preventie van burn-out

Sinds 4 jaar combineer ik deze klinische praktijk met mijn gedrevenheid voor beleidsmatig werk binnen de geestelijke gezondheidszorg, als stafmedewerker van het CGG.  

Als bestuurslid van de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie, draag ik sinds 6 jaar bij aan de dienstverlening en kwaliteitsbewaking van cognitieve gedragstherapie binnen Vlaanderen.  Momenteel neem ik hierin ook de rol als voorzitter van de erkenningscommissie op. 

Komende uit een ondernemende familie, zelfkritisch zijnde en intussen met voldoende voet in de klinische praktijkgrond, durfde ik met enige voorzichtigheid, weloverwogen maar vastberaden in 2023 de sprong te wagen om In Cognition op te richten. Hiermee wil ik een laagdrempelig, toegankelijk en kwaliteitsvol aanbod creëren voor zij die...

- de stap naar een psycholoog overbodig, te hoog of toch nodig vinden
- kritisch, aarzelend, nieuwsgierig of reeds bekend zijn met enige vorm van psychologische begeleiding
- goed functioneren, wankelen of worstelen

- bereid zijn om « In cognition » te gaan met zichzelf en zo te willen werken aan persoonlijke groei, psychisch welzijn en mentale weerbaarheid.